Aangenaam

Mijn naam is Gabriëlle Baljon

Met ruim 25 jaar werkervaring adviseer en ondersteun ik ondernemers bij het (her)inrichten van de financiële administratie. Dit doe ik vanuit een enorme passie voor cijfers en ondernemerschap. De kracht van Baljon Administratie Coaching is mijn persoonlijke aanpak en betrokkenheid. Immers: achter een administratie schuilt vaak een verhaal met emotie. Door naar u te luisteren en me in te leven in uw situatie, laat ik uw cijfers tot leven komen. Wat wilt u met uw administratie? Waar heeft u behoefte aan? Welk boekhoudprogramma past bij uw onderneming? Heeft u voor korte of langere tijd coaching nodig? Graag denk ik met u mee in passende adviezen en oplossingen. Zodat u zich kunt richten op datgene waar u goed in bent: ondernemen!

Gabriëlle heeft mij met heel veel geduld, kennis van zaken en inlevingsvermogen erg geholpen om mijn e-boekhouding op orde te krijgen. Als het nodig is, kijkt ze mee en adviseert ze nog steeds in mijn proces van leren en vaardig worden. Fijn om haar als ‘coach-on-the-job- te hebben!

Christel Raats

Eigenaar/Coach, Bureau CiC

Ik wil kunnen focussen op mijn corebusiness en mijn passie. Doordat Gabriëlle de gehele administratie voor mij verzorgt, kan ik doen wat ik leuk vind en mij volledig bezighouden met mijn bedrijf.

Sylvano

Eigenaar, Pizzabus Sylvano

Met een goede communicatie tussen Gabriëlle en ons accountantskantoor werkt ons boekhoudsysteem nu naar behoren. Ik vind het super fijn om met Gabriëlle samen te werken en heb veel geleerd in een aanzienlijk korte periode.

Sandra van Winden

Aannemingsbedrijf Van Winden BV

“Efficiënt, doortastend, betrouwbaar, integer, voortrekker, sterk ontwikkeld gevoel voor rechtvaardigheid, vasthoudend, initiatiefnemer. Gelet op bovenstaande kenmerken, is Gabriëlle te kenschetsen als iemand die zich voor 100% geeft en zich naadloos kan aanpassen.

Werner Buurma

Meerschools Register Directeur onderwijs

Ik ken Gabriëlle professioneel al zo’n 15 jaar. Ze is gedreven, precies en accuraat met veel inzicht in financiële en administratieve situaties. Actief als het gaat om oplossingen te vinden, proactief om problemen te voorkomen.

Ger Bayens

Vestigingsmanager, De Valk Yachtbrokers, Sint Annaland

Een kloppende administratie vormt het hart van uw onderneming!

Neem geheel vrijblijvend contact op voor een eerste kennismakingsgesprek.