Administratie- boekhoudcoach

Zorgen voor overzicht in uw financiële administratie.
Begeleiding inrichting en inzicht boekhoud- en administratiesysteem;

U raakt vertrouwd met een digitaal online boekhoudsysteem en het werken ‘in the cloud’. Hierdoor krijgt u zelf inzicht in uw balans, verlies & winstrekening en andere overzichten. Dit is van groot belang bij beslissingen omtrent investeringen en andere grote uitgaven.

Spiegeling van acties.
Feedback op al uw vragen.
Sparringpartner.

Uw cijfers zijn het bewijs!

Coaching is mogelijk voor een korte of langere periode. Afhankelijk van uw wensen. Ik kan u een steuntje in de rug bieden en tijdelijk ‘uw collega’ zijn. Ook is het mogelijk dat ik u op structurele wijze coaching bied. Het inhuren van een administratiecoach is dan ook eenmalige investering die u zonder twijfel veel profijt oplevert. Dat bewijzen uw cijfers!

Heeft u bijvoorbeeld nog extra behoefte aan secretariële ondersteuning? Hiervoor werkt Baljon Administratie Coaching nauw samen met Louise van der Linden van LOES: www.louise-officesupport.nl  Gespecialiseerd in het bieden van professionele administratieve- en secretariële ondersteuning in de breedste zin van het woord.

Ik krijg regelmatig up-to-date cijfers over de stand van zaken van mijn onderneming! Zo kan ik tijdig bijsturen waar nodig